Til forsiden
Mobildiskotek Nultechno.dk - 80'er fest - 90'er fest, firmafest, julefrokost, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, fødselsdage, runde fødselsdage, fredagsbar.

Velkommen til mobildiskotek Nultehcno.dk - vi kalder de glade minder frem


Mobildiskotek til 80'er fest, 90'er fest, 30 & 40 års fødselsdag og andre runde fødselsdage, firmafest, sommerfest, julefrokost, bryllup, kobberbryllup, Sølvbryllup og fredagdsbar.


Som vores navn antyder, så er vi et mobildiskotek der har specialiseret os på det vi kalder "Voksenfester".

Nultechno.dk tilbyder dig og dine gæster en uforglemmelig musikalsk rejse gennem de allerbedste hits fra 70'erne, 80'erne, 90'erne samt de bedste af de nye hits.

Mange har den opfattelse at mobildiskoteker er et larmende inferno af lyd og lys. Dette vil ikke ske når i hyrer os, for det gælder ikke om at spille højt - men om at spille den rigtige musik - og finde balancen imellem lydstyrke og dine gæsters mulighed for at trække sig lidt tilbage for at snakke.

Vi er kendt for vores glade stil, samt skæve hits vi plukker frem til lejligheden.

Vi spiller til alle slags fester, store og små. Vi har stor erfaring indenfor bl.a. firmafester, bryllupper, runde fødselsdage osv. Vi tilbyder både små opstillinger til privatfester i f.eks. telte, haver eller forsamlingshuse, samt helt store firmafest opstillinger som f.eks. Falkoner Salen hvor vi flere år har spillet til store julefrokoster med op til 900 gæster.


Vores koncept om man kan sige, er ganske enkelt at den glade musik vi spiller til din fest - smitter af på dem vi spiller for - og helt automatisk vil publikum søge mod dansegulvet til et musikalsk inferno af disko hits der vækker minder.

Vi har en stor musiksamling opbygget gennem over 25 år, og kan derfor tilbyde tema fester hvis dette er et ønske fra dig som fest arrangør. Tema fester vil altid blive aftalt mere detaljeret - da disse kræver større forberedelse.

Har du behov for storskærm, karaoke eller andet specielt - kan vi også tilbyde dette via vore mange samarbejdspartnere i branchen.

Vore samarbejdspartnere er blandt de bedste i branchen, og vi kan derfor løfte enhver opgave du som arrangør måtte have.

Vi ser frem til at blive din musik leverandør til din næste fest.