Til forsiden
Mobildiskotek til firmafest, sommerfest, julefrokost.

Mobildiskotek til firmafest.


Hvis dit firma skal markere et resultat eller blot ryste medarbejderne endnu bedre sammen - er der ikke nogen bedre måde at gøre dette på end en fest hvor alle kan være med.

Det kan være en fest i jeres kantine, parkeringskælder, telt i haven eller andet - vi er klar til at assistere både indendørs og udendørs fester.

Vores styrke som mobildiskotek er evnen til at nå det brede publikum der ofte er i de fleste virksomheder, og finde de numre frem hvor både de yngste og ældste medarbejdere føler sig musikalsk inkluderet i festen.

Musikken kan gøre forskellen om en fest huskes for det gode eller det dårlige - og derfor er det utrolig vigtigt at man booker den helt rigtige løsning - så man ikke bruger en masse penge på en fest for alle medarbejderne, og så kommer der en DJ der tror han er til gymnasietest.

Musikvalget gør forskellen - og vi er eksperter i det helt rigtige musikmix til enhver lejlighed.


Mobildiskotek til sommerfest.


Når vejret slår over i sommer, er det ofte en kærkommen lejlighed til at holde en fest for medarbejderne, enten lige inden ferieperioden, eller lige efter.

Vi er klar til at spille for dit firma, hvad enten i sætter store telte op til fest og mad, eller i vælger at holde festen i f.eks. jeres egen bygning.

Til sommerfesterne sørger vi for at trække de klare sommerhits frem, så dine medarbejdere automatisk kommer i god stemning over alle de dejlige musikalske minder, en sommerfest med den rette musik bringer med sig.


Mobildiskotek til julefrokost.


Når julen banker på døren, er det samtidig også tid for hvad de fleste firmaer traditionelt afholder hver eneste jul - nemlig firma julefrokosten. Det er nok årets vigtigste begivenhed for ethvert firma, da det altid er julefrokosten der snakkes om - og en succesfuld julefrokost - er direkte med til at give dine medarbejder et endnu gladere forhold til virksomheden.

Vi sikrer at musikvalget såfremt det ønskes - indeholder en nøje udplukket række af jule hits såfremt dette ønskes.

Vi kan spille dæmpet musik under middagen, og kan efter nærmere aftale medbringe ekstra mikrofoner til taler, indslag eller andet.

Kontakt os i god tid - for en nærmere snak om jeres muligheder.